Geplaceerde ticketverkoop

iedereen zijn eigen zitplaats

Ook voor geplaceerde verkoop is Ticketcrew jouw partner. Via de plattegrond op je webshop kiest de bezoeker zelf de gewenste zitplaats(en). Dit kan voor elke tribune geregeld worden, maar is bijvoorbeeld ook te realiseren voor opstellingen aan tafels. Aan iedere stoel kunnen we bovendien rangen en ticketsoorten koppelen.

Een voorbeeld. De Tegelse Passiespelen zijn al meer dan tachtig jaar een begrip binnen en ver buiten de regio. Honderdduizenden mensen hebben minstens één keer in hun leven een bezoek aan Tegelen gebracht om deze unieke gebeurtenis bij te wonen. Bezoekers van de Passiespelen kiezen online zelf hun stoel op de tribune uit. De tribune is verdeeld in drie rangen en beschikt over een gedeelte met rolstoelplekken. Op iedere stoel zijn – naast de reguliere kaarten – ook senioren- en jeugdtickets beschikbaar. Alle kaarten en rangen hebben een afwijkende prijsstelling. Klinkt ingewikkeld? Niet voor ons.

Komt je bezoeker meerdere dagen op rij bij je over de vloer? Voor een hippisch evenement maakten we het mogelijk dat geïnteresseerden dezelfde plek voor een aantal dagen konden reserveren. Maatwerk dus. We denken graag met je mee.

TOP