Geplaceerde ticketverkoop voor jouw evenement

iedereen zijn eigen zitplaats

Ook voor geplaceerde verkoop is Ticketcrew jouw partner. Via de plattegrond op je webshop kiest de bezoeker zelf de gewenste zitplaats(en). Dit kan voor elke tribune of (theater)zaal geregeld worden, maar is bijvoorbeeld ook te realiseren voor opstellingen aan tafels. Aan iedere stoel kunnen bovendien rangen en ticketsoorten gekoppeld worden.

Placeren

Bij placeren ga je kaarten verkopen op basis van beschikbare stoelen of plaatsen. Bezoekers kunnen vooraf kiezen waar ze willen zitten en krijgen de informatie omtrent hun plaats mee op hun e-ticket. Tegenwoordig is het gewoon om voor veel evenementen geplaceerd te verkopen. Ook in zalen of op plekken waar dat eigenlijk niet standaard is. Voor Ticketcrew is het geen probleem om deze placeringen uit te tekenen.

Automatisch vullen

Soms wil je, in verband met een bepaalde verkoop, niet compleet de vrije keus in handen van de bezoeker laten. Je kunt dan kiezen voor het automatisch vullen van de stoelen. Bij deze functie wordt er rekening gehouden met de 'beste' plekken en het aantal mensen waarmee een bezoeker wilt komen. Makkelijk toch?

Passe-partout

Komt een bezoeker meerdere dagen op een rij bij je over de vloer en wil deze graag dezelfde plek behouden? Geen probleem! Voor een meerdaags evenement maakten we het mogelijk om geïnteresseerden dezelfde plek voor een aantal dagen te laten reserveren. Maatwerk, waar jij nu ook plezier van kunt hebben. We denken graag met je mee!

Op maat

Geen zaal is hetzelfde, zo als ook geen evenement hetzelfde is. We snappen daarom goed dat een plattegrond niet altijd voor de hand liggend is. In samenspraak met jou als organisator gaan wij de plattegrond indelen of jouw plattegrond overnemen in ons systeem.

Voorbeeldcasus

Bezoekers van de Passiespelen kiezen online zelf hun stoel op de tribune uit. De tribune is verdeeld in drie rangen en beschikt over een gedeelte met rolstoelplekken. Op iedere stoel zijn – naast de reguliere kaarten – ook senioren- en jeugdtickets beschikbaar. Alle kaarten en rangen hebben een afwijkende prijsstelling. Klinkt ingewikkeld? Niet voor ons!

TOP