Passiespelen

Tegelen

De Tegelse Passiespelen zijn al meer dan tachtig jaar een begrip binnen en ver buiten de regio. Honderdduizenden mensen hebben minstens één keer in hun leven een bezoek aan Tegelen gebracht om deze unieke gebeurtenis bij te wonen.

Kies zelf je stoel
Bezoekers van de Passiespelen kiezen online zelf hun stoel op de tribune uit. De tribune is verdeeld in drie rangen en beschikt over een gedeelte met rolstoelplekken. Op iedere stoel zijn – naast de reguliere kaarten – ook senioren- en jeugdtickets beschikbaar. Alle kaarten en rangen hebben een afwijkende prijsstelling. Klinkt ingewikkeld? Niet voor ons.

Groepsreserveringen
De VVV in Venlo neemt alle groepsreserveringen in behandeling. Voor bijvoorbeeld reisbureaus kunnen tickets tijdelijk geblokkeerd worden. Na verloop van tijd vallen deze stoelen terug in de verkoop óf worden ze omgezet in een bestelling. In dat laatste geval wordt er automatisch een factuur gegenereerd. Is deze voldaan? Dan worden de kaarten automatisch verzonden.

Diverse verkoopkanalen
Naast een aparte webshop waar je enkel rolstoelplekken kunt reserveren, zijn er ook een Duitse en Poolse webshop in de lucht. Bij aanschaf van deze kaarten ontvangen bezoekers automatisch een voucher. Deze geeft ze het recht op een draadloze hoofdtelefoon voor een live vertaling tijdens de voorstelling.

Omdat het publiek uit alle windrichtingen naar Tegelen reist voor de Passiespelen, zijn er ook veel fysieke verkooppunten aangesloten. Deze vaste verkoopadressen sluiten we eenvoudig aan, waardoor uit dezelfde voorraad aan stoelen wordt verkocht. Wel zo fijn.

Actiecodes
De organisatie bedenkt iedere keer weer uiteenlopende acties om bezoekers te trekken. Van een vroege vogelactie tot diverse samenwerkingen met specifieke doelgroepen. Dit betekent dat zowel generieke als unieke actiecodes tegelijkertijd en door elkaar worden gebruikt. Uiteraard houden we er rekening mee dat codes niet stapelbaar ingezet kunnen worden en zorgen we ervoor dat de kaartverkoop probleemloos verloopt.

TOP