Passiespelen

Tegelen

De Tegelse Passiespelen zijn al meer dan 80 jaar een begrip. Honderdduizenden mensen hebben minstens één keer in hun leven een bezoek aan Tegelen gebracht om deze unieke gebeurtenis bij te wonen.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Passiespelen is geplaceerd. Bezoekers kopen dus een specifieke plek op de tribune. De tribune is verdeelt in 3 rangen en een gedeelte met rolstoelplekken. Op iedere stoel zijn naast de reguliere kaarten ook senioren- en jeugdkaarten beschikbaar. Alle kaarten en rangen hebben een afwijkende prijsstelling.

Groepsreserveringen
De VVV in Venlo neemt de groepsreserveringen in behandeling. Voor bijvoorbeeld reisbureaus kunnen tijdelijk kaarten geblokkeerd worden. Na verloop van tijd vallen deze stolen terug in verkoop of worden ze omgezet in een besteling. In dat laatste geval wordt er automatisch een factuur gegenereerd. Zodra deze voldaan is worden de kaarten automatisch verzonden.

Extra webshops
Naast een losse webshop waar enkel rolstoelplekken te reserveren zijn, zijn er ook een Duitse en een Poolse webshop beschikbaar. Bij de kaarten die in deze anderstalige webshops worden aangeschaft ontvangen bezoekers automatisch een voucher die recht geeft op een draadloze hoofdtelefoon waarop tijdens de voorstelling een live vertaling te horen is.

Acties
Er lopen diverse acties zoals een vroege vogelactie en diverse samenwerkingen met specifieke doelgroepen. Zowel generieke als unieke actiecodes worden tegelijkertijd en door elkaar gebruikt, waarbij codes niet stapelbaar zijn.

Fysieke verkooppunten
Omdat het publiek uit alle windrichtingen naar Tegelen reist voor deze voorstelling zijn er veel fysieke verkooppunten aangesloten. Deze verkopen allemaal live uit dezelfde voorraad aan stoelen.

TOP