Veilige ticketverkoop met behulp van TicketSwap

Geen teleurstellingen aan de deur

Op TicketSwap kopen en verkopen consumenten veilig, eenvoudig en eerlijk tickets voor concerten, festivals, theatervoorstellingen en dagjes weg. Het aanmaken van een advertentie is met een paar klikken gebeurd. 

Gemak

De consument uploadt zijn eigen ticket en vult de gevraagde informatie in. TicketSwap laat het je weten zodra het ticket is verkocht en ze maken het geld binnen drie werkdagen naar je over. Een ticket kopen is ook heel makkelijk. Je rekent direct af via hun eigen app, waarna het kaartje onmiddellijk beschikbaar is in jouw account. Daarnaast zal TicketSwap de ticket(s) ook nog even los naar je toe mailen. Zo weet je zeker dat je met een prettig gevoel op weg kan!

Zwarthandel

Het is wereldwijd al wel langer een groot probleem: de verkoop van (online) tickets tegen woekerprijzen. Bots die massaal kaarten voor grote concerten of festivals opkopen, louche websites die proberen misbruik te maken van de populariteit van bekende artiesten of simpelweg mensen die hun slag willen slaan via bijvoorbeeld Marktplaats. Zwarthandel tegengaan blijft een uitdaging, maar gelukkig vinden steeds meer consumenten de weg naar veilige manieren om tickets te verkopen.  

Secure Swap

Door strenge controles en samenwerkingen met verschillende organisaties wordt al veel ticket fraude voorkomen. Nóg veiliger is de verkoop van tickets via Secure Swap. Secure Swap zorgt ervoor dat het originele ticket van de verkoper ongeldig gemaakt wordt en dat de koper een compleet nieuw en uniek ticket ontvangt. Secure Swap wordt mogelijk gemaakt door speciale relaties tussen TicketSwap en een aantal ticket providers, zoals Ticketcrew. Met deze deze samenwerking garanderen wij een veilige ticketverkoop.

Hoe het werkt

Hoe dat in z'n werk gaat? TicketSwap controleert bij ons of het aangeboden e-ticket een geldig toegangsbewijs is. Wij maken het oude ticket van de verkoper vervolgens ongeldig en versturen een kaartje met een nieuwe barcode. De koper ontvangt deze direct na de betaling. Kopers hebben 100% zekerheid dat hun ticket geldig is en jij als organisator ondervindt geen problemen en gedoe aan de deur. Iedereen blij.

Veiliger kopen

Er is niks vervelenders dan naar een evenement willen gaan en gedwongen zijn tot het kopen van tickets tegen bizarre tarieven. Er is daarnaast geen garantie dat jouw ticket ook nog geldig is tijdens het evenement, want wie weet heeft iemand anders hem al gebruikt. Alleen hiervoor is het al ontzettend fijn om gebruik te kunnen maken van een partij die ervoor zorgt dat jij zorgeloos kan gaan feesten. Door integratie van TicketSwap binnen ons eigen ticketsysteem willen we laten zien dat we ook mee willen werken aan het veiliger kopen en verkopen via internet.

Betrouwbaar

Bij tickets gaat het altijd over betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid. Als Ticketcrew staan we voor eerlijke prijzen, overzicht/inzicht en een vertrouwde relatie. We verkopen niet alleen jouw tickets, maar staan in het proces graag naast je om mee te denken en kijken naar wat je kunt doen voor jouw evenement met onze oplossingen. Hiervoor is niks te gek en worden we graag uitgedaagd om oplossingen voor jouw problemen te vinden!

Integratie

Een goed voorbeeld van de toepassing van SecureSwap/TicketSwap is de slotconcerten van Rowwen Hèze, waar jaarlijks een gigantische vraag naar is. Tijdens de laatste weken voor het concert gaan er tot wel 1000-1500 tickets via TicketSwap op een veilige manier van de hand van de een naar de ander. Als organisatie kost je dit geen werk in het voortraject, als ook niet aan de deur. 

TOP