Ticketverkoop met Ticketswap

Geen teleurstellingen aan de deur

Op TicketSwap kopen en verkopen consumenten veilig, eenvoudig en eerlijk tickets voor concerten, festivals, theater en dagjes weg. Het aanmaken van een advertentie is met een paar klikken gebeurd. De consument uploadt zijn ticket en vult de gevraagde informatie in. TicketSwap laat het je weten zodra het ticket is verkocht en ze maken het geld binnen drie werkdagen naar je over. Een ticket kopen is ook heel makkelijk. Je rekent direct af via hun app, waarna het kaartje onmiddellijk beschikbaar is in je account en ook per e-mail naar je wordt verstuurd.

Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. Nóg veiliger is de verkoop van tickets via Secure Swap. Met Secure Swap wordt het originele ticket van de verkoper ongeldig gemaakt en ontvangt de koper een compleet nieuw en uniek ticket. Secure Swap wordt mogelijk gemaakt door speciale relaties tussen TicketSwap en een aantal ticket providers, zoals Ticketcrew.

Hoe dat in z'n werk gaat? TicketSwap controleert bij ons of het aangeboden kaartje een geldig toegangsbewijs is. Wij maken het oude ticket van de verkoper vervolgens ongeldig en versturen een kaartje met een nieuwe barcode. De koper ontvangt deze direct na de betaling. Kopers hebben 100% zekerheid dat hun ticket geldig is en jij als evenementenorganisator ondervindt geen problemen en gedoe aan de deur. Iedereen blij.

TOP