Ticketverkoop met actiecodes

Verzin een leuke actie! Wij doen de rest

Wil je je bezoeker graag korting op een ticket of voorrang bij de kaartverkoop geven? Ticketcrew heeft de oplossing voor jouw campagne. Actiecodes kunnen we namelijk heel eenvoudig voor je genereren. Van een algemene code die voor iedereen geldt tot complexe individuele codes.

De organisatie van de jaarlijkse Slotconcerten van Rowwen Hèze past deze actiecodes succesvol toe. In de eerste week van november reizen tienduizenden fans af naar het dorpje America. Op vrijdag- en zaterdagavond barst hier het feest los op een groot weiland, vakkundig omgetoverd tot een echt festivalterrein. Op zondagmiddag is er plek voor jong en oud tijdens de familiedag Zondag in 't Zuiden. De vraag naar kaarten is altijd groot. De leden van de fanclub hebben daarom voorrang tijdens de kaartverkoop. Voordat de reguliere verkoop start, ontvangen alle fanclubleden een code waarmee ze twee tickets kunnen bestellen. Dagkaarten of passe-partouts, de keuze is vrij. Dankzij onze feature kan Rowwen Hèze al jarenlang zijn fans van het eerste uur op deze manier bedanken.

Ook de Tegelse Passiespelen werken met actiecodes. Al meer dan tachtig jaar een begrip binnen en ver buiten de regio. Honderdduizenden mensen hebben minstens één keer in hun leven een bezoek aan Tegelen gebracht om deze unieke gebeurtenis bij te wonen. De organisatie bedenkt iedere keer weer uiteenlopende acties om bezoekers te trekken. Van een vroege vogelactie tot diverse samenwerkingen met specifieke doelgroepen. Dit betekent dat zowel generieke als unieke actiecodes tegelijkertijd en door elkaar worden gebruikt. Uiteraard houden we er rekening mee dat codes niet (óf wel... alles is mogelijk!) stapelbaar ingezet kunnen worden en zorgen we ervoor dat je kaartverkoop probleemloos verloopt.

TOP