Tuinfeest Lierop

Nirwana

Nirwana geeft al sinds de jaren 70 een festival in haar eigen tuin. Inmiddels trekt het festival jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers. Heel wat grote namen hebben op het podium van het Tuinfeest gestaan: Rowwen Hèze, Clawfinger, Van Dik Hout, The Presidents of the USA, The Fun Lovin' Criminals, Flogging Molly, Dropkick Murphy's, The Hyves, Urban Dance Squad, Golden Earring, Anouk en nog vele anderen.

BIJVERKOOP
Naast de kaartverkoop voor vrijdag, zaterdag en passe-partouts worden ook muntentickets verkocht om de wachtrijen tijdens de aankomst tot een minimum te beperken.

FESTIVALCAMPING
Bezoekers die blijven slapen op de festivalcamping kunnen een kampeerticket aanschaffen. Kampeerders die met een voertuig (bijv. camper) de camping op willen verblijven kunnen daarvoor het speciale voertuigticket toevoegen tijdens het bestellen.

 GASTEN
Iedereen op de gastenlijst ontvangt via e-mail een e-ticket dat gescand wordt bij de speciale gasteningang of bij de reguliere entree.

PERS
De persaccreditaties worden verzonden via mail. Bij de balie aan de ingang van het festivalterrein worden de persbandjes op basis van deze speciale e-tickets verstrekt.

TOP