Tuinfeest Lierop

Nirwana

Het jongerencentrum Nirwana in Lierop organiseert al sinds de jaren 70 een festival in haar eigen tuin. Inmiddels trekt het Tuinfeest jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers. Heel wat grote namen hebben op het podium gestaan: Rowwen Hèze, Van Dik Hout, The Fun Lovin' Criminals, Flogging Molly, Dropkick Murphy's, The Hyves, Golden Earring, Anouk en vele anderen.

Directe bijverkoop
Naast entreekaarten voor vrijdag, zaterdag en passe-partouts verkoopt Nirwana ook muntentickets online om de wachtrijen bij binnenkomst tot een minimum te beperken. Bezoekers die op de festivalcamping bivakkeren schaffen een kampeerticket aan. Verblijven ze in een camper? Dan kunnen ze tijdens het bestellen eenvoudig het speciale voertuigticket toevoegen. Van campingtickets en vervoer tot programmaboekjes en consumptiemunten: bij Ticketcrew zijn de mogelijkheden voor bijverkoop eindeloos.

Accreditatiesysteem
In onze accreditatiemodule beheert de organisatie onder andere toegang, polsbandjes, parkeerkaarten en gastenkaarten van bijvoorbeeld pers en bands. Via mail ontvangen zij allemaal een speciaal E-ticket dat op het festivalterrein wordt ingeruild voor gepersonaliseerde polsbandjes.

TOP