Ticketverkoop seminars Ronde Tafel 160

Online ticketing voor iedereen

Ronde Tafel 160 Venray-Horst is een organisatie die zich, naast onderlinge vriendschap, ontwikkeling en ontplooiing van haar leden, ook inzet voor de gemeenschap. Jaarlijks organiseren ze een goed bezocht seminar met interessante sprekers en een aansluitende netwerkborrel. De opbrengst hiervan gaat naar goede doelenTicketcrew verzorgt de ticketverkoop van dit seminar.

Betalen op factuur

Omdat de bezoekers meestal ondernemers zijn, wordt de betaaloptie 'betalen op factuur' vaak gebruikt. Bij het plaatsen van een bestelling wordt alleen een factuur met BTW-vermelding gemaakt. In de bestelling kun je aangeven via welk Ronde Tafel lid je op het seminar gewezen bent. Is de factuur voldaan? Dan worden de entreekaarten automatisch verzonden. Inderdaad, je hebt er geen omkijken naar.

Ticketverkoop

Ticket verkopen voor een seminar kan eenvoudig goed ingeregeld worden met het systeem van Ticketcrew. Jouw bezoekers ervaren alle gemakken van verschillende betaalopties en jij hebt er vrijwel geen werk aan. De ticketverkoop van jouw seminars kun je makkelijk zelf of met hulp van ons inrichten. Wij nemen namelijk graag jouw zorgen weg, zodat jij de focus kan leggen op wat voor jou belangrijk is. Of dit nu jouw eigen seminar, voorstelling, beurs, concert of festival is.

Seminar

Seminars vinden plaats op veel verschillende plaatsen en in allerlei grote of kleine panden. In de zomer zie je regelmatig ook sprekers op een podium bij bijvoorbeeld een festival of ander soort openlucht evenementen. Het aantal mensen wat een seminar kan bezoeken is telkens anders. Voor Ticketcrew maakt het niet uit of je dit organiseert voor 5000 mensen of een select groepje van 30. Er wordt altijd meegedacht over de mogelijkheden van jouw seminar.

Inzicht

Naast gemak voor jou en de klant is het ook fijn om inzicht te hebben in hoe de kaartverkoop verloopt. Zo kan je bij ons makkelijk zien wie nog niet de factuur betaald heeft en hoeveel kaarten er al verkocht zijn. Daarnaast is het ook mogelijk een export te maken van alle bestellingen, zodat je snel inzichtelijk hebt waar je kaartkopers allemaal vandaan komen. Bij ons kopen klanten namelijk bij jou een ticket, wij faciliteren alleen het proces.

TOP