Zittingsavonden

Ezelskop

Een van de activiteiten die carnavalsvereniging d’n Ezelskop uit Sevenum jaarlijks organiseert zijn de zittingsavonden. De beschikbare zitplaatsen aan lange tafels werden met de hand ingedeeld. De eigen vrijwilligers kregen hierbij voorrang. Omdat dit een ingewikkelde en tijdrovende klus is, ging men op zoek naar een alternatief.

Kaartverkoop

Ticketcrew verzorgt sinds 2015 de kaartverkoop voor de zittingsavonden. De plattegrond wijkt af omdat er gewerkt wordt met lange tafels waaraan aan 2 zijden mensen zitten. Iedereen kan zelf zijn plek kiezen, maar men moet wel aansluiten, zodat er geen losse onverkoopbare stoelen over blijven aan een tafel.

Acties

Om vrijwilligers te belonen voor hun inzet mogen deze met voorrang én met korting kaarten kopen voor de zittingsavonden. Deze mensen krijgen een unieke code waarmee ze kaarten kunnen bestellen vóórdat de reguliere verkoop van start gaat. Met deze code kunnen ze 1 gratis kaart voor zichzelf reserveren plus maximaal 1 kaart met korting voor een introduce. Deze codes zijn stapelbaar zodat twee vrijwilligers samen 4 stoelen uit kunnen kiezen. Op deze manier zijn ze er zeker van dat ze bij elkaar kunnen zitten.

TOP