Groenfestival

Gardenista

Gardenista is een groenfestival in Nederland, georganiseerd door KMTP/Groei & Bloei. Deze toonaangevende vereniging zet zich in voor een groene samenleving op zowel lokaal als landelijk niveau. Het festival Gardenista inspireert liefhebbers van tuinen, bloemen, natuur of groene lifestyle en laat ze kennismaken met de beleving van tuinieren, bloemschikken, gezond eten en de passie voor groen in het algemeen. Tijdens de eerste editie in 2019, die door maar liefst 15.000 bezoekers werd bezocht, werd Ticketcrew actief betrokken in het vormgeven van het entreegebied en de inrichting van de parkeerfaciliteiten.

Ticketverkoop
Naast een online voorverkoop en de verkoop van dagkaarten verkoopt de organisatie ook passe-partouts en groepsarrangementen. De kortingen voor groepsarrangementen worden automatisch verrekend tijdens het bestelproces.

Betalen op factuur
Busbedrijven en andere aanbieders van arrangementen krijgen de mogelijkheid hun bestelling op factuur te betalen. Wanneer ze een order plaatsen, krijgen ze direct een factuur toegestuurd. Na ontvangst van de betaling worden de tickets automatisch verzonden.

Actiecodes
Om Gardenista zoveel mogelijk 'in de picture' te spelen, ging de organisatie voorafgaand aan de eerste editie een samenwerking met diverse landelijke organisaties en week- en dagbladen aan. Hiervoor genereerden we verschillende op maat gemaakte actiecodes. Van een algemene code die voor iedereen geldt tot complexe individuele codes: Ticketcrew heeft de oplossing voor jouw campagne.

TOP