Groenfestival

Gardenista

Gardenista is het groenfestival in Nederland georganiseerd door de vereniging KMTP/ Groei&Bloei. KMTP/Groei & Bloei is dé toonaangevende vereniging van tuin- en natuurliefhebbers in de Lage Landen. Zij zet zich in voor een groene samenleving zowel op lokaal als landelijk niveau. Gardenista inspireert liefhebbers van tuinen, bloemen, natuur of groene lifestyle en laat ze kennismaken met de beleving van tuinieren, bloemschikken, gezond eten en de passie voor groen in het algemeen.   

Tijdens de eerste editie in 2019, die door 15.000 bezoekers werd bezocht, werden we actief betrokken in het vormgeven van het entreegebied en de inrichting van de parkeerfaciliteiten.

Naast on-line voorverkoop en dagkaarten werden er passe-partouttickets en groepsarrangementen verkocht. De kortingen voor groepsarrangementen worden automatisch verrekend tijdens het bestelproces.

In samenwerking met diverse landelijke organisaties, week- en dagbladen werden op maat gemaakte kortingsacties opgezet en uitgevoerd.

Busbedrijven en andere aanbieders van arrangementen worden in de gelegenheid gesteld op om hun bestelling op factuur te plaatsen. Nadat de factuur voldaan is, worden kaarten automatisch verzonden.

Busbedrijven en andere aanbieder van arrangementen worden in de gelegenheid gesteld op hun bestelling op factuur te plaatsen. Nadat de factuur voldaan is, worden kaarten automatisch verzonden.

TOP