Open muziekfestival

Funpop

Funpop is hét muzikale openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds de eerste editie in 1996 is het evenement uitgegroeid tot een tweedaags muziekfestival met zo'n 10.000 bezoekers, ondersteund door een team van circa 400 enthousiaste vrijwilligers.

Ticketverkoop
Naast de online kaartverkoop voor één van beide dagen en passe-partouts verkoopt  Funpop ook campingtickets voor de festivalcamping. Van campingtickets en vervoer tot programmaboekjes en consumptiemunten: bij Ticketcrew zijn de mogelijkheden voor bijverkoop eindeloos.

Betalen op factuur
Betalen op factuur is niet alleen een uitkomst voor businesspartners, maar óók heel prettig voor zorginstellingen. Met onze factuurmodule krijgen zij direct na hun bestelling een factuur toegestuurd. Na ontvangst van de betaling worden de tickets automatisch verzonden.

Medewerkerssysteem
Tijdens Funpop zijn veel vrijwilligers werkzaam. Met het medewerkerssysteem van Ticketcrew regelt de organisatie de aanmelding, planning en informatievoorziening eenvoudig en efficiënt. Hiermee wordt het enthousiaste vrijwilligersteam optimaal ondersteund.

TOP