Diverse verkoopkanalen

De oplossing voor verschillende ticket types

Bij Ticketcrew is het mogelijk om via meerdere websites kaarten voor hetzelfde evenement te verkopen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de jaarlijkse Slotconcerten van Rowwen Hèze. In de eerste week van november reizen tienduizenden fans af naar het dorpje America. Op vrijdag- en zaterdagavond barst hier het feest los op een groot weiland, vakkundig omgetoverd tot een echt festivalterrein. Op zondagmiddag is er plek voor jong en oud tijdens de familiedag Zondag in 't Zuiden. Via een afgezonderde webshop verkoopt de organisatie VIP-kaarten voor deze shows. Per vier verkochte kaarten wordt bovendien automatisch één gratis parkeerticket voor de VIP-parkeerplaats toegevoegd.

Ook de Tegelse Passiespelen werken met deze feature. Al meer dan tachtig jaar een begrip binnen en ver buiten de regio. Honderdduizenden mensen hebben minstens één keer in hun leven een bezoek aan Tegelen gebracht om deze unieke gebeurtenis bij te wonen. Naast een aparte webshop waar je enkel rolstoelplekken kunt reserveren, zijn er ook een Duitse en Poolse webshop in de lucht.

Koopt je bezoeker liever een kaartje bij een fysiek verkooppunt? Geen probleem. De vaste verkooppunten kunnen we eenvoudig aansluiten, waardoor uit dezelfde voorraad aan stoelen wordt verkocht. Wel zo fijn. De fee voor deze voorverkoopadressen is overigens instelbaar. It's up to you.

TOP