Betalen op factuur

Voor zakelijke events

Betalen op factuur is een uitkomst voor zakelijke evenementen of groepsarrangementen. Grote bedrijven hebben meestal geen pinpas in de la liggen. En ook de financiële administratie houd je liever te vriend. Ontvangt je bezoeker liever een factuur van zijn bestelling? Geen probleem. Plaats een order en krijg direct een factuur toegestuurd. Na ontvangst van de betaling worden de tickets automatisch verzonden. Een ideale optie voor business events van bijvoorbeeld Rotary of Ronde Tafel, maar óók een oplossing voor woongroepen binnen zorginstellingen.

Ronde Tafel 160 Venray-Horst is zo'n organisatie die dankbaar gebruikmaakt van deze mogelijkheid. Naast onderlinge vriendschap, ontwikkeling en ontplooiing van haar leden zet Ronde Tafel zich ook in voor de gemeenschap. Jaarlijks organiseren ze een goed bezocht seminar met interessante sprekers en een aansluitende netwerkborrel. De opbrengst hiervan gaat naar goede doelen.

Ticketcrew verzorgt de ticketverkoop van dit seminar. Omdat de bezoekers meestal ondernemers zijn, wordt de feature 'betalen op factuur' vaak gebruikt. Bij het plaatsen van een bestelling wordt alleen een factuur met BTW-vermelding gemaakt. In de bestelling kun je aangeven via welk Ronde Tafel lid je op het seminar gewezen bent. Is de factuur voldaan? Dan worden de entreekaarten automatisch verzonden. Inderdaad, je hebt er geen omkijken naar.

TOP