Projectcoördinator ticketing events

32 - 40 uur

Ticketcrew zoekt een alleskunner

Zit organiseren en coördineren in je bloed en doe je dat het liefst in een hectische wereld
waarin ieder event uniek en dynamisch is? 

Wij zijn Ticketcrew

Ticketcrew is een jong en ambitieus ticketbedrijf dat snel groeide totdat corona op de pauzeknop drukte. We zijn gevestigd in de creatieve hotspot het Bureel in Sevenum. Met ons uitgebreid online ticketsysteem realiseren we de kaartverkoop van veel toffe en uiteenlopende evenementen. Van het inrichten van tickets en webshops tot het beantwoorden van bezoekersvragen en het scannen van entreekaarten. Ticketcrew coördineert de kaartverkoop écht van A tot Z. We helpen grote (o.a. Slotconcerten van Rowwen Hèze, Funpop, Tuinfeest Lierop) en kleinschalige evenementen met sublieme service. De pauzestand van het afgelopen jaar heeft Ticketcrew gebruikt om zich klaar te maken om verder door te groeien. En we kunnen met trots zeggen: Ticketcrew is er klaar voor! Het vertrouwen groeit en de geluiden zijn positief dus we willen graag samen met jou verder gaan bouwen en zijn op zoek naar een frisse, gedreven collega die volop vrijheid krijgt om online ticketing van A tot Z te coördineren.

Herken je je hierin?

Je krijgt een kick van dynamiek, presteren onder tijdsdruk maar kunt na het harde werken ook even afschakelen en tussendoor genieten van het event. Je geniet als je evenementenorganisaties en bezoekers professioneel kunt helpen. Je bent representatief en je communicatie in woord en geschrift is uitmuntend. Beheersing van de Engelse of Duitse taal is een pré. Excel heeft geen geheimen voor je. Je beseft dat werken in de evenementenindustrie geen 9-to-5-job is. Je persoonlijkheid, gedrevenheid en kwaliteiten staan centraal. Opleiding en werkervaring zijn minder van belang.

Wat ga je doen?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de organisatoren van evenementen.
  • Voor en met evenementenorganisaties creëer je de beste oplossing voor de kaartverkoop. Je richt deze in binnen het online systeem en bent beschikbaar voor vragen en aanpassingen gedurende de periode waarin de tickets verkocht worden.
  • Je beantwoordt vragen van mensen die kaarten gekocht hebben.
  • Je coördineert het Ticketcrew-team dat onderweg is om de toegangscontrole tijdens evenementen in goede banen te leiden.
  • Je verzorgt de planning van deze mensen en de apparatuur die ze nodig hebben en draait zelf mee in dat team.

Je komt terecht in een evenemententeam die allemaal hetzelfde doel hebben: zorgen dat alles loopt volgens planning zodat de bezoeker optimaal geniet. Dit doe je als team, wat betekent dat jij ook buiten je eigen taken tijdens een evenement signaleert en ingrijpt. Je bent proactief en assertief om verder na te denken waar andere stoppen.

Benieuwd?

Stuur je cv vóór 15 juni met een krachtige motivatie naar [email protected] of bel 085 877 0041

TOP